Formlandmessen i Herning 2024

I år blev jeg spurgt, om jeg ville være en del af Formland Messens Circular Formland days. Et fantastisk udstillingsvindue for mit firma kaffepuden.dk - så det ville jeg selvfølgelig gerne.


I hal H på Formland messen, der betegnes som Nordens mest inspirerende interiørmesse, vil jeg i dagene 4 - 6. februar være at finde i det område, de kalder for Circular formland days. 

Her vil jeg have en lille stand ved siden af andre kreative iværksættere, der ligesom mig ser muligheder i materialer, som upcycler og har produktion her i Danmark.

Det bliver nogle spændende dage med muligheden for at møde en masse forskellige mennesker og virksomheder, som alle er nysgerrige på indretning, mode og de nyeste trends. Sidste år førte Formland Messen blandt andet til et møde og en aftale med det danske eventbureau Circle Company, som jeg efterfølgende fik lavet sækkestole og puf til ud af restmester fra den danske regntøjsproducent Ocean Textile. De skarpe og skønne farver i det slidstærke materiale passede lige ind i deres mange events. 

 Fra kaffefarmeren ude i den store verden til det lokale kafferisteri og hjem til dig

Det var kaffesækkens rustikke materiale i skøn forening med et unikt og smukt print, der som logo repræsenterer en kaffefarmer eller et kafferisteri, som fangede min interesse.

At tilføre disse tomme kaffesække nyt liv og samtidig holde liv i hele den fortælling, der lå bag, motiverede mig til at finde produkter, der kunne pynte og skabe en hyggelig stemning rundt i de danske hjem, på caféer og hos mindre virksomheder. 


En verden af muligheder

På Formland messen vil min stand i år være en form for arbejdsplads og showroom, så man ud over at kunne få en masse gode snakke, også kan se hele processen bag mange af mine produkter fra tanke til slutprodukt. Så det glæder jeg mig faktisk til. Både at kunne vise frem, snakke, men også til at sidde og være kreativ. Blandt andet vil jeg have en hel del afklip af førnævnte regntøj rester med, som jeg vil tegne på med fri hånd og sprittusser. Det fungerer godt for mig, når en masse af det der sker inde i hovedet af tanker og ideer, kombineres med at være kreativ og på den måde blive afledt en smule. 

En lille sjov historie, jeg kan knytte til de små skåle af kokosnødder, jeg også vil sidde og lave på min stand, startede med et tidligere arbejde og en kollega, der er hinduist. Han fortalte, at de brugte kokosnødder, når de holdt ceremonier i deres tempel, som symbol på livets lyse og mørke sider. Faktisk spurgte han, om jeg kunne bruge de sække, som kokosnødderne blev leveret i. Det kunne jeg ikke, men i stedet er det nu blevet til små fugle foderstationer, og små skåle. Og sådan ligger der i alle af kaffepudens produkter gemt en eller anden lille sjov historie, som jeg løbende vil berette om på min hjemmeside - og selvfølgelig også fortælle om når vi ses på Formland messen :) 

 

Tilbage til blog