Læs om CleverCoffee

CleverCoffee er et prisvindende kafferisteri, etableret i 2014. Som certificeret B Corp-virksomhed, bruger vi vores primære forretning til at skabe positivt aftryk i verden.

Vi handler direkte på kaffefarme rundt om i verden, og vi betaler en kvalitetsbonus for kaffen, så kaffebønderne også kan udvikle deres forretning på en ansvarlig måde.
 
Vi arbejder aktivt med at nedbringe vores Co2-aftryk og er bl.a. en del af NetZero 2030. Vi rister al vores kaffe på eget risteri på verdens mest miljøvenlige kafferister.

CleverCoffee har ramt et bredt og voksende marked ved at fokusere på gode kaffer og brugervenligt udstyr, der kræver minimal rengøring. Vores kunder, kontorer, hoteller, restauranter og private, har omtanke og omhu. De ønsker at tilbyde velsmagende, velbrygget kaffe, der er handlet på en ansvarlig og bæredygtig måde. Udgangspunket er: God kaffe – helt enkelt.

Hos CleverCoffee køber, rister og sælger vi kaffe. Vi rister nænsomt bønner af den højeste kvalitet, der findes.

Det giver mulighed for at smage forskel på, hvor kaffen kommer fra, hvordan den er forarbejdet, ristet og brygget. Her er der ingen smagsforstærkere, kun den rene vare.

Vi betegner vores kaffe som lysristet specialkaffe, og det synes vi er kaffe på den bedste og ærligste måde.

Du kan se CleverCoffee's hjemmeside, ved at klikke hér.

Tilbage til blog
1 af 3