Kaffesække og inspiration fra CleverCoffee

Efter et møde hos CleverCoffee blev jeg bekræftet i at jeg havde gang i noget ganske særligt med mit interiørunivers baseret på at genanvende tomme kaffesække. De syntes om mine pyntepuder, syntes de passede ind både hos caféer, virksomheder og i private hjem, og de ville gerne give deres tomme kaffesække videre, også som en del af deres bæredygtige forretning, hvor de tager et ansvar både socialt og for miljøet. En forretningsmodel og en tanketank der inspirerede mig til at gøre det hele lidt bedre, og at gøre noget godt.

CleverCoffee er et prisvindende kafferisteri, etableret i 2014. Som certificeret B Corp-virksomhed, bruger vi vores primære forretning til at skabe positivt aftryk i verden.

Du kan læse meget mere på CleverCoffee's hjemmeside, ved at klikke hér.

Tilbage til blog
1 af 3