Om Kaffepuden

Historien bag

Det hele startede, da jeg arbejdede som lærer på en friskole, hvor en af mine kollegaer en dag holdt morgensamling om upcycling. Hun havde blandt andet medbragt en kaffesæk, der blev brugt som pudebetræk. Det rustikke udtryk, det smukke print og hele fortællingen der lå gemt i denne ene kaffesæk fangede min opmærksomhed. Jeg gik derfor hjem og købte nogle kaffesække på nettet, allierede mig med en dygtig syerske og fik lavet 4 pyntepuder, som jeg præsenterede for en café, der endte med at købe 15 stk. Derefter oprettede jeg firmaet kaffepuden.dk - et navn, der kommer af vores første produkt- puder, som blev betrukket med stof fra kaffesække.

Værdier

Hos Kaffepuden.dk tænker vi kreativt og ser muligheder i eksisterende materialer, som for eksempel de mange kaffesække danske mikroristerier hvert år tømmer. Vi genanvender, upcycler og forsøger på den måde så vidt muligt at undgå at bruge ressourcer på at fremstille nyt. Hanken til vores shopping net er af sikkerhedsseler, inderpuden i vores pyntepuder er danskproduceret ligesom det skum vi bruger i hynder og hundetæpper og vores knapper laver vi af grene fra beskårede træer og trætte stoleben, som vi saver op, pudser og olierer. 

Unika

Unika - alle kaffepudens produkter bliver lavet efter hvordan printet på den enkelte kaffesæk vil tage sig bedst ud. Det betyder at der ikke er to som er helt ens, men alle har hver deres udtryk og historie ... præcis ligesom dig og mig.

Mere end blot en pyntepude

Et forsøg på at skabe noget smukt og samtidig gøre noget godt for både miljøet og andre mennesker. Vi er alle unikke og har alle en historie med os, som der skal være både plads og tid til, hvilket kaffepudens produkter symboliserer ved hver deres unikke udtryk.

Pyntepuder fyldt med gode historier.