Læs om Nord-Roastery

Læs om Nord-Roastery

Nord-Roastery arbejder med kaffe, fordi Nord-Roastery elsker kaffe og alt, hvad det bringer med sig. Nord-Roastery har en filosofi, der gennemsyrer hele Nord-Roasterys værdikæde og alle aktiviteter.

Nord-Roastery erkender, at kaffe er et produkt af naturen, og at det er vigtigt at passe på naturen, hvis man vil passe på kaffen. Kaffeplanter er meget følsomme over for klimaet, og det er derfor vigtigt for Nord-Roastery at tage hensyn til de klimaudfordringer, som mennesker har skabt, og gøre sit bedste for at reducere belastningen af jorden. Nord-Roastery ønsker ikke at hæve sig over andre, men vil blot bidrage til at sikre, at verden også i fremtiden kan nyde lækker kaffe i naturskønne omgivelser.

Derfor har Nord-Roastery en filosofi om, at alt, hvad de gør, ikke må være til skade for naturen. Som kafferisteri belaster Nord-Roastery naturen mest gennem de råvarer, de køber, og den emballage, de bruger. Derfor har Nord-Roastery besluttet sig for kun at arbejde med økologisk kaffe og miljøvenlig emballage.

Du kan se Nord-Roastery's hjemmeside ved at klikke hér.

Tilbage til blog