Kaffesække fra ØNSK

Kaffesække fra ØNSK

Et inspirerende kaffefirma

I min søgen efter kaffesække kontaktede jeg ØNSK, et dansk B-Corp certificeret kaffefirma og mikroristeri beliggende på Sjælland. At de tænkte både miljøet såvel som andre mennesker ind i deres forretningsmodel, syntes jeg var inspirerende og hvis jeg kunne bruge give nogle af deres kaffesække nyt liv i form af interiør, ja - så kunne jeg på den måde hjælpe med til at fortælle om deres arbejde. Samtidig gør jeg selv lidt godt ved at genanvende et smukt materiale fremfor at det bliver smidt ud og fremfor at der bruges ressourcer på at producere nyt. 

ØNSK som julekalender

Ud over at ØNSK har en masse kaffesække med nogle rigtig flotte print, så fik deres navn mig til at tænke på julen, og alt det man kan gå og ønske sig i december måned. Derfor lavede jeg mit bud på en julekalender med plads til julemånedens adventsgaver, og som noget helt særligt, har jeg på lærertagget oppe i hjørnet placeret en lille mikrochip - hvorpå der lægger en julehistorie, skrevet helt unikt til denne julekalender af Louise Jensby (Kejserens arving). Alt du skal gøre er alt holde mobilen op foran, og så dukker den op. Printet på kaffesækkene fra ØNSK er dog så smukke at, godt nok er det lavet som en julekalender, men den vil også kunne pynte på en væg året rundt og på sin egen stille måde være en lille historiefortæller i rummet, hvor man samtidig kan hænge en lille ting på engang i mellem, til fødselsdage eller årsdage, måske valentins dag - og på den måde have et skønt sted i hjemmet, hvor ønsker bliver opfyldt - året rundt.

ØNSK har som målsætning at efterlade et positivt aftryk hos kaffebonden, kunden og planeten. Vi har skrevet bæredygtighedsprincipper, der står som pejlemærker for vores arbejde. Hvert år udgiver vi en sustainability report, der gennemgår, hvordan vi køber vores kaffe, og som lægger arbejdet åbent og ærligt frem for vores kunder og andre, der har lyst til at læse med.

Du kan læse meget mere ØNSK ved at klikke hér.

Tilbage til blog