Sikkerhedsseler fra Salling Autogenbrug

Sikkerhedsseler fra Salling Autogenbrug

I starten tog jeg ud til en lokal skrotforhandler, hvor jeg fik lov til at klippe sikkerhedsseler ud af deres gamle biler. Da jeg så hørte om Salling autogenbrug og deres grønne tilgang til at få mest muligt ud af deres skrottede biler, kontaktede jeg dem for at høre om de havde sikkerhedsseler, som jeg kunne bruge som hank til Kaffepudens muleposer - det havde de. Så når jeg modtager deres seler, renser jeg dem inden de samme med kaffesække med flotte print bliver sendt til systuen, og på den måde får et nyt liv, nu som slidstærk og flot rustik hank til Kaffepudens muleposer, eller som ophæng til Kaffepudens hylder af træ fra genanvendte pallerammer. 

Salling Autogenbrug går forrest i kampen om at nedbringe affaldsprocenten i bilskrot. Her udvindes restmaterialer fra biler, når der ikke længere kan sælges flere reservedele, men inden bilen sendes til skrot. De mange forskellige restmaterialer sælges videre som nye materialer eller sendes til genanvendelse. Kaffepuden bruger selebånd fra gamle biler, som er et slidstærkt materiale.

Du kan se Salling Autogenbrug's hjemmeside ved at klikke hér.

Tilbage til blog