Uderummet, haveliv og terrassehygge

Uderummet, haveliv og terrassehygge

Et lille stykke af verden hjemme hos dig. 

Dengang jeg uddannede mig til friluftsvejleder var uderummet alle de steder vi tog hen, hvor vi holdte arrangementer, slog lejr, sejlede kajak eller klatrede.

Med dette uderum tænker jeg mere på hvor kaffepudens produkter kan passe ind udenfor. På altanen, terrassen, i haven. Når ens indretning rummer historier, så skaber det en god stemning og dermed et rart sted at være. Herhjemme har vi en lænestol fra mine bedsteforældres gård ligesom vi har billeder på væggen og drengenes tegninger. Det er minder og det er hyggeligt.

Interiør med sjæl og charme - skaber hygge og varme.

Kaffepudens produkter fortæller også historier. Det er interiør som kommer fra hele verden, Brasilien, Uganda, Costa Rica. Alle de steder hvor en farmer har sin kaffeplantage, og alle de steder som leverer kaffebønner i sække til danske mikroristerier. Måske du kan fornemme stemningen fra en kultur i Sydamerika, vejret, varmen og dagligdagen. Her i Danmark ristes der rigtig meget kaffe. Mange mikroristerier blomstrer frem ligesom mikrobryggerierne i sin tid. Og hver risteri har sin smag, hvilket er rigtig godt for kaffepuden, da der bag hver en smag ligger et samarbejde med en kaffefarmer, som hver har sit logo. Smukke logoer, smukke print, som jeg med kaffepuden ser muligheder i at lave flotte produkter ud af. Og så er vi tilbage ved den gode stemning, som følger med de gode historier. Og derfor denne lille tekst om kaffepudens produkter udenfor. Ikke fordi det er deciderede outdoor produkter, som med coating kan holde til alt slags vejr. Men fordi de pynter og skaber hygge udenfor såvel som indenfor. Bare man husker at passe godt på dem og tage dem under halvtag eller indenfor når sommersæsonen er ovre. På den måde kan du med én pude have indretning både til sommer og vinter, ude som inde.

Til shelteret, til terrassen, til altanen...

Tilbage til blog