Re Zip

Genanvendeligt emballage og rabatkode

Så er der nu mulighed for at vælge genanvendeligt emballage fra Re-Zip her på min Kaffepude side. Det synes jeg er fedt. Emballagen er faktisk rigtig elegant og tilfører købsoplevelsen en ekstra god dimension, samtidig med at du kan få rabat på dit næste køb her hos Kaffepuden, som er en slags bonus ved at returnere emballagen, så Re-Zip kan få den tilbage og på den måde genanvende den. Jeg har startet med at vælge 2 typer emballage, som passer til de fleste af mine produkter bl.a. til mine stempelkandehætter, mine pyntepuder eller muleposer.

Vælg RE-ZIP
-og spar miljøet for engangsemballage

RE-ZIP er cirkulær emballage, der returneres, så den kan genbruges. Når du vælger RE-ZIP ved check out, bidrager du til en grønnere verden ved at nedbringe forbruget af engangsemballager.

Det er dig, der gør RE-ZIP bedre end engangsemballage. Først idet du returnerer RE-ZIP emballagen, kan vi genbruge den, og det er netop det, der gør hele forskellen.

Vi er glade for, at vores kunder tager et aktivt valg. Derfor belønner vi alle, der afleverer RE-ZIP, med en værdikode på 10 %, som gælder ved næste køb, som en tak fra os og fra planeten

Sådan returnerer du RE-ZIP

Når du har modtaget din ordre, folder du RE-ZIP emballagen sammen og overstreger stregkoden på den gamle fragtlabel. Derefter afleverer du emballagen på følgende måde: 

Download RE-ZIP appen og find returpunkt

I RE-ZIP appen finder du dit nærmeste returpunkt.

Scan og modtag

Scan QR-kode ved Returpunktet og modtag værdikode* som tak. 

Returner
RE-ZIP returneres kvit og frit

Værdikoden

Din værdikode giver 10 % rabat på dit næste køb hos Kaffepuden.dk

RE-ZIP og miljøet

Vi sparer på Jordens begrænsede ressourcer ved at genbruge, fordi der ikke produceres nye emballager til hver eneste forsendelse. Genbrug af emballagerne har et markant lavere miljømæssigt aftryk end både genanvendelse og nyproduktion.

Når emballage genbruges:
- Anvendes færre ressourcer som træ og vand
- Spares op til 80% CO₂
- Mindskes de CO₂-udledninger der er forbundet med affaldshåndtering.Mere end blot en pyntepude

Et forsøg på at skabe noget smukt og samtidig gøre noget godt for både miljøet og andre mennesker. Vi er alle unikke og har alle en historie med os, som der skal være både plads og tid til, hvilket kaffepudens produkter symboliserer ved hver deres unikke udtryk.

Pyntepuder fyldt med gode historier.